CUSTOM BUILT

DR PEPPER ZERO

VI KOM, VI SÅGS, VI KOM IHÅGS.

Dr Pepper är ett roligt, energifyllt och en aning skruvat varumärke som alltid strävar efter att väcka uppmärksamhet och sticka ut på annorlunda sätt. Eftersom det är lite av vår specialitet kändes det förstås extra härligt att få fortsatt förtroende från Spendrups att ansvara för exponering och sampling av Dr Pepper. Denna gång gällde det lansering av deras allra senaste produkt: Dr Pepper Zero.

Popup Works står bakom koncept, idé och förstås: ett specialbyggt fordon – i form av en ombyggd Jeep FC-150 Willys från 1952  – som fick förbipasserande att fullkomligt vrida nackarna ur led. Den gigantiska flaskan som sitter monterad på taket innehåller riktig Dr. Pepper Zero vilket förstärkte den visuella chocken som bilen i kombination med vårt laddade team utgjorde.

Besökarna som vallfärdade till eventen var gång ekipaget stannade var allt mellan 3 år och 100 år. Vi noterade även nöjt en stor andel pensionärer som särskilt verkade uppskatta spelet, vilket bestod i en adrenalinhöjande reaktionstävling som gick ut på att fånga en Dr Pepper-flaska som kom farande ut ur ett rör.

Just för tillfället håller vi på att finslipa ekipaget ytterligare inför sommarens kommande eskapader. Den lyx-renoverade motorn har uppgraderats med ytterligare 100 mäktiga hästkrafter och chassit med en bakaxel i 4-link. Därmed har den förmågan att faktiskt kunna göra det den ser ut att kunna göra, det vill säga att: smidigt ta sig fram i alla typer av terräng. På så vis kan vi bokstavligt talat poppa upp nästan precis var som helst.

UPPDRAGSGIVARE: Spendrups
VARUMÄRKE: Dr Pepper Zero
VERKTYG:
Popup People & Popup Jeep

TJÄNSTER: Koncept, idé, design, byggnation fordon, personal, produktionsledning, genomförande
TIDSPERIOD: 
2019-2020

Se några av våra referenscase

Kontakta oss

Popup Works AB
Grev Turegatan 30
114 38 Stockholm
Telefon: 08-515 129 08
E-post: info@popupworks.se

Kontrorstider
Mån- fre kl. 09:00 - 17:00

Följ oss

Vi är oftast i rörelse - följ oss i sociala medier om du vill hänga med på resan!