CUSTOM BUILT

Trocadero Roadtrip

NÄR EN KLASSIKER SAMPLAR EN KLASSIKER

Svenska folkets älskade läskedrycks-klassiker Trocadero, i folkmun även ibland kallad Troca, lanserades redan 1953. Denna välsmakande och uppiggande dryck som är berikad med koffein och smaksatt med både äpple och apelsin har fått ett enormt och mycket välförtjänt uppsving på senare år.  Nog för att vi är ödmjuka, men lite törs vi faktiskt ta åt oss äran för detta.

2019 fick vi nämligen det ärofyllda uppdraget att exponera detta anrika varumärke samtidigt som vi skulle sätta ljus på Shopadero. Shopadero.nu är en kampanjsida där man kan handla unika och coola prylar i begränsade upplagor. Att synas på ett relevant sätt är ju som alltid nyckeln varför vi bestämde oss för att skapa en helt ny bil som passade varumärket som paraplyet i drinken. Vi byggde därför om en annan klassiker, nämligen: VW TR till en fejk-Syncro, en Syncradero som blev – The Truckadero, helt enkelt! Vi stod även bakom koncept och idé för hela eventet, från bilmodell till grafisk design och utförande, och ansvarade även för all logistik i form av exempelvis försäljning, personal, schemaläggning med mera. Den gyllene turnén, som fortsätter även 2020, blev och är en storartad succé för såväl varumärket som besökare och personal. Bilens unika identitet i kombination med glad personal i matchande Trocadero-unformer, hög aktivitet i sociala medier och kul aktivering som engagerade skapade snabbt igenkänning och fick stor spridning. Bortsett från att ge varumärket ett rejält uppsving och ladda det med nya positiva minnen och associationer i folks hjärtan lyckades vi även driva massor med trafik till Shopadero. Sist men inte minst ledde turnén till äkta kärlek. Turnéledarna Astrid och Oscar började som kollegor och slutade som kärlekspar. Popup = kärlek!

UPPDRAGSGIVARE: Spendrups
VARUMÄRKE: Trocadero
VERKTYG:
Popup People & Popup Truckadero

TJÄNSTER: Koncept, idé, byggnation fordon, design, personal, produktionsledning, genomförande, dokumentaion och uppföljning
TIDSPERIOD: 
2019-pågående

Kontakta oss

Popup Works AB
Grev Turegatan 30
114 38 Stockholm
Telefon: 08-515 129 08
E-post: info@popupworks.se

Kontrorstider
Mån- fre kl. 09:00 - 17:00

Följ oss

Vi är oftast i rörelse - följ oss i sociala medier om du vill hänga med på resan!