POPUP MOPED & MONTER

BLOSSA GLÖGG
Glöggen heter Blossa

Blossa är ett  varumärke som verkligen har lyckats i sin marknadsföring.  2003 började de med sin årgångsglögg – idag är Blossa en självklar del av det svenska julfirandet. Varje år reser Blossa till en ny plats i världen för att hitta inspiration till årets årgångsglögg som presenterats under stort ståhej och hemlighetsmakeri.

När det blev dags för Blossa att lansera sin alkoholfria glögg skapade vi  mobila event i Sverige och i Finland med hjälp av våra charmiga flakmopeder. Vi poppade upp både i stan och på mer oväntade ställen; som pulkabacken och vid skridskobanan och bjöd på varm glögg som spred en härlig doft och julkänsla. Under Stockholm Horse Show i Friends Arena byggde vi upp en monter i form av ett mysigt vardagsrum där man kunde slinka in och njuta av glögg och pepparkakor med blåmögelost.  Vi tog också fram en integrerad kampanj i sociala medier för att stärka upp aktiviteten.

UPPDRAGSGIVARE: Altia
VARUMÄRKE: Blossa
VERKTYG: Popup Moped och monter
TJÄNSTER: Design, projektledning, produktion, personal, integrerad kampanj i sociala medier, dokumentation och uppföljning.

Kontakta oss

Popup Works AB
Grev Turegatan 30
114 38 Stockholm
Telefon: 08-515 129 08
E-post: info@popupworks.se

Kontrorstider
Mån- fre kl. 09:00 - 17:00

Följ oss

Vi är oftast i rörelse - följ oss i sociala medier om du vill hänga med på resan!