PopUp Works – ditt Eventbolag i Stockholm

Det är få saker som kan svetsa samman personalen och samtidigt stärka ett varumärke som ett lyckat företagsevent som i sin tur kommer att gagna er verksamhet lång tid framöver.

Vi är ett unikt eventbolag i Stockholm med lång erfarenhet som lyfter ditt företags varumärke till oanade höjder på ett spännande och effektivt sätt. Att bygga ett varumärke och värna om det är inte bara av yttersta vikt i dagens hårda konkurrens, det ska vara roligt också tycker vi!

Brand experience

Vad är det för något? Vi har en, i vårt tycke, unik metod som effektivt stärker ditt varumärke genom starka personliga upplevelser, oväntad exponering och nära möten mellan människor. Vi tar ditt varumärke vart du vill, i både bildlig och bokstavlig mening.

Popup Works använder oss av våra olika mobila budskapsbärare. Vi förfogar över en Popup Truck®, Popup Box bikes, Popup Mopeds, Popup Kick-sleds, Popup Tandem bikes, Popup PeopLE. Men vi gör också traditionella fasta installationer enligt dina önskemål, som exempelvis mässmontrar och vernissageytor.

Hur går det till?

Vi vill att du ska känna dig unik! Kanske vill du lansera en ny produkt? Vi kan hjälpa dig med en roadshow där vi bygger upp en mobil mässa eller butik precis vart du vill. Eller kanske promota en produkt på stan med hjälp att tandemcyklar eller flakmoped? Det kommer garanterat väcka positiv uppmärksamhet som ger önskad effekt.

Du kanske vill ha en liten gatufestival, konsert eller teaterföreställning till firmafesten eller för att väcka uppmärksamma en lansering eller bara väcka uppmärksamhet runt ditt varumärke? Hur stort eller litet bestämmer du, vi har allt från sparkcyklar till en stor lastbil.

Ett populärt och garanterat effektivt inslag som vi har är något vi kallar PopUp people. Vill du så kan vi ta fram passande människor till just ditt event. Vi har en personalbank fylld av charm och professionalitet. Vill du ha någon person med specialkompetenser, det kan vara att spela instrument, sjunga eller sluka eld, så ordnar vi det. Vi hjälper gärna till att ta fram ändamålsenliga kläder och utrustning som ska förmedla just den känslan du vill åt så briefar och coachar personalen med nödvändig kunskap om både uppdragsgivare och produkt eller tjänst.

Popup Works är en eventbyrå i Stockholm som bygger relationer mellan varumärken och människor.

Endast fantasin sätter gränsen och möjligheterna är oändliga

Vi skräddarsyr helt enkelt en unik upplevelse åt er med er egen produkt eller varumärke med hjälp brandade fordon och upplevelser, bara för er. Låt oss träffas och prata om vad som skulle passa just er. Läs mer om några av våra tidigare lyckade uppdrag här.

Kontakta oss på Popup Works – din Eventbyrå i Stockholm.

Du finner oss på Grev Turegatan 30 på Östermalm i Stockholm. Ring oss på: 08-515 129 08 eller maila oss: info@popupworks.se.

Se några av våra referenscase

Kontakta oss

Popup Works AB
Grev Turegatan 30
114 38 Stockholm
Telefon: 08-515 129 08
E-post: info@popupworks.se

Kontrorstider
Mån- fre kl. 09:00 - 17:00

Följ oss

Vi är oftast i rörelse - följ oss i sociala medier om du vill hänga med på resan!