POPUP WORKS

JOBBA MED OSS

Välkommen till Sveriges mest omväxlande arbetsplats.

Popup Works är en mobil eventbyrå som brinner för att bygga varumärken genom starka upplevelser och oväntade möten. Våra mobila budskapsbärare som kan poppa upp var som helst i hela Sverige inbegriper alltifrån sparkcyklar och flakmoppar till specialbyggda brandbilar, båtar och lastbilar. Men de absolut viktigaste budskapsbärarna är givetvis alltid: människorna!

Därför är vi alltid på jakt efter nya, härliga Popup People.  Är du en positiv, flexibel och energisk lagspelare som vill agera ”brand ambassadeur” för varumärken, företag och organisationer på allsköns platser runtom i Sverige. Underbart! Hör av dig direkt med din ansökan (personligt brev och CV) till: work@popupworks.se

ÖLÄLSKANDE PERSONAL TILL SOMMARTURNE MED GOTLANDS BRYGGERI

Älskar du öl, att träffa människor och att arbeta självständigt? – Då har vi det perfekta sommarjobbet för dig!

Tillsammans med Gotlands Bryggeri ska vi ta oss runt på turné till sommarorter i Sverige och restauranger, och vi behöver nu den perfekta personen för detta. Är du social och framåt samt älskar öl, så tror vi att du kommer att passa som handen i handsken för jobbet!

Du kommer att utgå från Stockholm (behöver inte vara bosatt här) och ta dig ner till olika sommarorter för att stå och sprida härlig energi och sälja god öl i anslutning till restauranger & festivaler  

Bilen ska rulla iväg redan den 13:e juli och vara tillbaka i Stockholm den 25:e, så skynda på med ansökan så att du inte missar chansen till sommarens roligaste jobb! Ett antal ytterligare datum i juli – september kommer att tillkomma och det finns också goda möjligheter till fortsatt jobb.

 

Tre anledningar att välja att jobba med oss: 

  • Du får jobba med det bästa du vet – ÖL!
  • Du får träffa massor av människor av olika slag
  • Du får vara på bl. a. Hasslöfestivalen, Åhus beach och bryggfesten!

 

Krav för att söka det här jobbet: 

Personen vi söker ska se sig själv som positiv, initiativtagande och självgående! Du ska tycka det är roligt att stå och hänga med gäster samtidigt som ni pratar om den trevliga drycken- öl! 

Oavsett om du har arbetat med event tidigare eller endast har ett genuint intresse för öl och människor kan du passa lika bra för rollen.

OBS! B-körkort (manuell växling) krävs då du själv kör den vackra Peachy pickis genom Sverige. Tycker du detta passar in på dig och är tillgänglig mellan 13-25 juli, tveka inte på att höra av dig till oss!

 

Hur blir det du?
Sätt dig bekvämt, öppna datorn och skriv ihop en beskrivning av dig själv i ett personligt brev samt skicka ditt CV till work@popupworks.se eller ring först och berätta mer på 08-515 129 08

Bekräftade datum: 
14-16/7: Hasselöfestivalen, Karlskrona
17/7: Paraply Popup, Karlskrona
18-19/7: Åhus Beach, Åhus
20-21/7: Bryggfesten, Karlshamn
24/7: Havslätts strand, Oskarshamn

Preliminära datum: 
29-28/7: Lydmar Hotel, Stockholm
5/8-6/8: Pråmen, Västerås

Kontakta oss

Popup Works AB
Grev Turegatan 30
114 38 Stockholm
Telefon: 08-515 129 08
E-post: info@popupworks.se

Kontrorstider
Mån- fre kl. 09:00 - 17:00

Följ oss

Vi är oftast i rörelse - följ oss i sociala medier om du vill hänga med på resan!