FÖRETAGSEVENT STOCKHOLM

Vill du göra ett oförglömligt företagsevent i Stockholm för att stärka ert varumärke för kunder eller personal som marknadsföring för ökad lönsamhet? Ett lyckat företagsevent skapar positiv uppmärksamhet för ditt varumärke och mervärde för ditt företag. Samtidigt som ni har väldigt roligt. Visst låter det spännande? Hur gör man då för att göra det lyckat och unikt för varje tillfälle, företag eller event?

Vi på Popup Works vill lära känna er för att förstå vad ni vill uppnå med just ert företagsevent i Stockholm. Som i alla lyckade affärsuppgörelser är förkunskapen avgörande för resultatet. Vi vill gärna träffa er och lära känna er så vi kan skräddarsy ett event bara för er. Hur ska vi annars veta vad ni vill ha ut av ert event och för att känna att ni är unika och bli nöjda. Vi älskar nöjda kunder och samarbetspartners och vill ständigt förbättra oss. Och vi har väldigt roligt, något som vi tror att är avgörande för att det ska bli lyckat.

Varför ska man lägga ner tid och pengar på företagsevent?

Grundargumentet är såklart att sälja in företaget i fråga för ökade affärer, detta gäller även när man utför eventet för sina anställda. Att bara lämna kontoret och umgås med sina kollegor i en ny miljö och träffa kunder för att man får en ny infallsvinkel och lär känna varandra på ett nytt plan ökar trivseln avsevärt lång tid framöver.

Delaktighet är en annan aspekt, det är viktigt att deltagarna känner att de bidrar på något sätt. Börja med att sätta ett mål innan planeringen. Vad vill du uppnå med eventet? Kanske är det ökad lönsamhet, lansering av ny produkt, marknadsföring av ett varumärke, ökad medvetenhet eller underhållning till firmafesten?

Du kommer bli förvånad över uppmärksamheten och alla positiva reaktioner och ni kommer att få när vi kommer riktigt nära er målgrupp med våra mobila budskapsbärare eller som vi säger PopUp. Vi vill överraska och att skapa oväntade upplevelser och möten. Vi har lång erfarenhet inom event och upplevelsemarknadsföring.

Vill du prova något annorlunda när det är dags för nästa företagsevent? Ett oförglömligt företagsevent som det kommer att pratas länge om. Vi erbjuder något helt nytt och annorlunda som kommer att bli ett minne att ta med sig och garanterat kommer gagna ert varumärke. Vi ser fram emot att träffa er och höra era idéer och funderingar och berätta mer om oss och hur vi kan hjälpa er!

Kontakta oss på Popup Works för ditt företagsevent i Stockholm.

Du finner oss på Grev Turegatan 30 på Östermalm i Stockholm. Ring oss på: 08-515 129 08 eller maila oss: info@popupworks.se.

Låt Popup Works utveckla ditt varumärke genom spännande företagsevent i Stockholm!

Se några av våra referenscase

Kontakta oss

Popup Works AB
Grev Turegatan 30
114 38 Stockholm
Telefon: 08-515 129 08
E-post: info@popupworks.se

Kontrorstider
Mån- fre kl. 09:00 - 17:00

Följ oss

Vi är oftast i rörelse - följ oss i sociala medier om du vill hänga med på resan!