FÖRETAGSEVENT

Oförglömliga företagsevent

FRÅN IDÉ TILL UTFÖRANDE

Tack vare våra unika popup-verktyg, vår genuina kompetens och långa erfarenhet inom event och upplevelsemarknadsföring kan vi skapa oförglömliga event för dig och din personal. Oavsett om det handlar om en kick-off, en produktlansering, konferens, personalfest, säljturné, premiär eller ett event.  Vi hjälper dig med alltifrån idé, planering och logistik till produktion, personal och underhållning. 

Personalfest, kick-off eller konferens

Vi skapar unika företagsevent i såväl Stockholm som resten av Sverige, alltid skräddarsydda utifrån just dina behov och syften. Vill du förflytta konferensen till en strand eller Stureplan? Eller både och på samma dag? Vill du förvandla personalfesten till ett mobilt disco eller produktlanseringen till en tur på spark i fjällen? Tack vare gedigen erfarenhet, ett välutvecklat nätverk och våra unika verktyg har vi alla möjligheter att skapa ett unikt event som passar just dina önskemål. 

Relationsbyggande event

Delaktighet, miljöombyte och gemensamma upplevelser är ofta nyckeln till att bygga team och en god stämning mellan medarbetare. Ett lyckat företagsevent fungerar sammansvetsande för personalen samtidigt som det skapar positiv uppmärksamhet och ett starkt mervärde för ditt företag.

Kontakta oss om du vill göra något annorlunda när det är dags för nästa företagsevent. Stort eller litet spelar ingen roll. Vi skapar, i samråd med dig, ett annorlunda företagsevent som kommer att bygga såväl nöjdare medarbetare som kunder. Vi ser fram emot att träffa er och höra era idéer och funderingar och berätta mer om oss och hur vi kan hjälpa er.

Kontakt oss på:

Popup Works för ditt företagsevent i Stockholm eller i övriga Sverige. 

Du finner oss på Grev Turegatan 30 på Östermalm i Stockholm. Ring oss på: 08-515 129 08 eller mejla till: info@popupworks.se

Kontakta oss

Popup Works AB
Grev Turegatan 30
114 38 Stockholm
Telefon: 08-515 129 08
E-post: info@popupworks.se

Kontrorstider
Mån- fre kl. 09:00 - 17:00

Följ oss

Vi är oftast i rörelse - följ oss i sociala medier om du vill hänga med på resan!