POPUP TRUCK

DB/AENYWEAR 

HÖGPROFILERAD LANSERINGSTURNÉ 

Db (tidigare Douchebag) är det norska varumärket – grundat av bland annat legendariska skidåkaren Jon Olsson – som revolutionerat väskmarknaden. Med sina funktionella och tekniskt supersmarta lösningar har de förenklat resandet i synnerhet för sufare, skid- och brädåkare.

När det var dags att lansera den första klädkollektionen AEnywear anlitade de Popup Works för att nå ut brett på ett spektakulärt sätt. Och nog blev det stort genomslag alltid. DB:s dedikerade fan base fick följa med i sociala medier på hela resan – från byggnation och design av lastbilen till premiären i Oslo. På premiärdagen ringlade sig kön lång och köandet lönade sig då det förutom modevisning bjöds på pizza och Cuba Cola.

Mini-turnén fortsatte till Holmekollen där det succéartade konceptet mode+pizza upprepades samtidigt som grundaren Truls Brataas och hans designers presenterade hela kollektionen på plats vilket givetvis livesändes. Därefter blev det tur till Sogndal där överraskade skidåkare på topptur välkomnades in i det varma vardagsrummet.

Enligt Db var lanseringseventet ett av de mest framgångsrika på lång tid i sociala medier (vilket inte vill säga lite med tanke på att de hade det snygga och framgångsrika sociala medier-geniet Jon Olsson i sin stab).

 

VARUMÄRKE: Db
UPPDRAG: Att skapa identitet och bygga varumärke
VERKTYG: Popup Truck Black och Popup Driver
TJÄNSTER: Byggnation, design, chaufför, trycksaker och produktionsledning.
TIDSPERIOD: 
 Januari 2022

Se några av våra referenscase

Kontakta oss

Popup Works AB
Grev Turegatan 30
114 38 Stockholm
Telefon: 08-515 129 08
E-post: info@popupworks.se

Kontrorstider
Mån- fre kl. 09:00 - 17:00

Följ oss

Vi är oftast i rörelse - följ oss i sociala medier om du vill hänga med på resan!